Over Voermans Metalz

Met meer dan 25 jaar ervaring heeft Rick Voermans in 2016 Voermans Metalz opgericht.

Het op zoek gaan naar nieuwe uitdagingen, en de hang naar vrijheid vormden de grondslag van de oprichting van zijn bedrijf. Wars van dikdoenerij en met passie voor het vak, werden de eerste stappen gezet in de ondernemers wereld. 

Hij zag dat er in de markt grote behoefte was aan praktische meedenkers op het gebied van licht constructiewerk en interieurbouw. In tegenstelling tot veel andere ondernemingen zet Rick juist in op kleinschaligheid en het vertalen van een klant specifieke wensen in mooie producten. Waarbij veel bedrijven de focus ligt op omzet vergroten en zo veel mogelijk productie. Gaat Voermans Metalz juist weer terug naar de essentie. 

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom om te bekijken of er mogelijkheden zijn tot samenwerking. Bij Voermans Metalz is het nog mogelijk om via het spreekwoordelijke bierviltje te bouwen. Door deze kleinschaligheid worden onnodige (voorbereidings)kosten uitgespaard in het voortraject.

Zoals Rick het benoemd; Hij wil weer de smid zijn zoals er vroeger in elk dorp een te vinden was. Samen met de klant sparren, en vandaar uit iets moois ontwikkelen op een no nonsens manier. Dit alles tegen een faire prijs.

Korte lijnen-Vakkennis- Kwaliteit zijn dan ook de steekwoorden voor Rick.

Naast het standaard las en constructiewerk ligt Rick zijn passie in de interieurwereld. De nadruk ligt hierbij op stalen items die terug te vinden zijn in bijna elk winkelinterieur. 

Begin 2019 is Voermans Metalz begonnen aan de re-styling van het interieur voor de grootste bloemist van Nederland. Als gevolg van deze samenwerking zijn er weer nieuwe contacten ontstaan welke er voor hebben gezorgd dat er nu interieur producten van Voermans Metalz terug te vinden zijn in Amsterdam en Den Haag. 

Naast het praktische maakwerk is Voermans Metalz ook actief in het opleiden en het enthousiasmeren van mensen die affiniteit  hebben met het prachtige vak van lassen en techniek in het algemeen.

Wat is er mooier als van je hobby je beroep maken, en de focus leggen op onderscheidend vermogen en creativiteit.

Wil je graag samenwerken?